Hjem> Nyheter> Hvilke typer høyhastighetsdører er det?
April 11, 2024

Hvilke typer høyhastighetsdører er det?

Typene av høyhastighetsdører til Shenzhen Hongfa Automatic Door CO., Ltd. er som følger:


1. Høyhastighets rulledør. Høyhastighets rulledøren er den mest brukte og relativt økonomiske høyhastighetsdøren i markedet. Hovedmaterialene i rulledøren med høy hastighet er PVC og rustfritt stål. PVC brukes til dørgardinen, og rustfritt stål brukes til dørkarmen. Tykkelsen og fargen på dørgardinen kan velges, og materialet i dørkarmen kan også velges rustfritt stål eller aluminiumslegering.

Pvc Fast Doors

2. Auto Recovery High Speed ​​Door. Også kalt Zipper High Speed ​​Door. Den høye hastighetsdøren for bilgjenoppretting er også en slags PVC høyhastighetsdør. Forskjellen mellom den og høyhastighetsrulldøren er dørgardinen og forbindelsen mellom dørgardinen og dørkarmen. Gardinen på høyhastighets rulledøren bruker en vindtett stang, og bilgjenvinning Høyhastighetsdøren har ikke en vindtett stang, og forbindelsen med dørkarmen er forseglet med en glidelås, så forseglingen av bilgjenvinningshastighetsdøren er bedre, og etter at døren er gardinen ved et uhell slått av menneskelig operasjon, er selvheling mulig.

Self Recovery High Speed Door


3. Dør med høy hastighet. Den kalde oppbevaringsdøren er en slags glidelås høyhastighetsdør. Hovedforskjellen mellom den og den vanlige glidelåsen høyhastighetsdør er dørgardinen. Den kalde oppbevaringsdøren bruker en spesiell miljøverndørgardin for lav temperatur. Kølelsesbevegelse sparer mye energi, og strømsparingshastigheten når 35-80%. Forkjølelseslag med glidelås med høy hastighet er en viktig trend med kjølerom i fremtiden.

Cold Storage High Speed Door

4. Høyhastighets stabling av dør. Høyhastighets stablingsdøren ligner på høyhastighetsrulledøren. Den har også en vindtett stang, og har flere stropper enn høyhastighets rulledøren, så den kalles også en stroppdør. Størrelsen på høyhastighets stablingsdøren kan være mye større enn den for høyhastighetsrulledøren. Den har sterkere vindmotstand enn høyhastighets rulledører og er egnet for utendørs installasjon.

High Speed Stacking Door

5. Turbin hard høyhastighetsdør. Turbinhard høyhastighetsdør er en slags aluminiums høyhastighetsdør. Dørpanelet er laget av aluminiumslegering. Den totale tykkelsen på dørpanelet når 40 mm. Det har egenskapene til god varmebevaring, lett vekt, høy styrke, påvirkningsmotstand, etc. Klasse 12 og tyverisikring, egnet for raske baner for innendørs og utendørs logistikk og produksjon, parkeringsplasser, Home Villa Garages, Fire Industry, 4S butikker osv.

High Speed Spiral Doors

6. Enkel hard høyhastighetsdør. Den enkle harde høyhastighetsdøren er en økonomisk aluminiums høyhastighetsdør. Hovedforskjellen mellom den og turbinhardhastighetsdøren er dørhodet. Dørhodet på turbinen harde høyhastighetsdør har en turbin, mens den enkle harde døren ikke har en turbin. Den enkle harde høyhastighetsdøren er mer sofistikert i produksjonen, tar mindre plass og er egnet for åpninger med liten plass og liten temperaturforskjell mellom innsiden og utsiden av døren. Prisen på den enkle harde høyhastighetsdøren vil være mye billigere enn den for turbinens hardhastighetsdør.

Aluminum High Speed Door




Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende